Nieuwsbrief 8 februari 2021 – woningtypes bekend

Geplaatst op 18-02-2021

Info-avond 25 januari 2021
Op 25 januari werden de eerste plannen door architect, gemeente en BAM wonen digitaal gepresenteerd. Klik hier voor het terugzien van de opnames van deze avond. Veel gestelde vragen tijdens deze avond zijn samengevat en kun je teruglezen op de website.Het woningaanbod
Voor project Sterrendael realiseert BAM Wonen 19 nieuwbouwwoningen variërend van vrijstaande en halfvrijstaande woningen van circa 140 m2 tot enkele levensloopbestendige woningen van circa 110 m2. Een ding hebben alle woningen gemeen: ze hebben een kwalitatief hoog afwerkingsniveau en zijn zeer energiezuinig en dus klaar voor de toekomst! Daarnaast beschikt iedere woning over een royale tuin, een eigen garage of berging en een parkeerplaats op eigen terrein.

Via bovenstaande link ga je naar de site waar je je belangstelling kunt bevestigen en je voorlopige voorkeur voor één of meerdere woningtypen kunt aangeven. Wij registreren je voorkeur. We blijven je dan op de hoogte houden over het woningaanbod én de start verkoop.

Start verkoop Sterrendael: april 2021
De komende tijd zetten we de laatste puntjes op de i voor wat betreft de verkoopstukken. Wij verwachten je begin april te kunnen informeren over de start verkoop. Je ontvangt van ons een nieuwsbrief met meer informatie over de verkoopprocedure. Vanaf dat moment is het mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers.

  • Nieuwsbrief 8 februari 2021 – woningtypes bekend

“Sterrendael, ruimtelijk wonen”

Contactgegevens Sterrendael

Marc Merry Makelaardij
Makelaar

Marc Merry Makelaardij