Nieuwsbrief 10 december 2020 – stand van zaken

Geplaatst op 18-02-2021

Start verkoop volgend jaar
Met trots presenteren we www.sterrendael.nl waar je de eerste informatie over het nieuwbouwproject terugvindt. Vrijdag 11 december wordt tevens de projectlocatie van een bouwbord voorzien. De 19 nieuwbouwwoningen en de vrije kavel gaan in het voorjaar van 2021 in verkoop. Voorafgaand aan de start verkoop, gaat de volledige projectwebsite live. Vanaf dat moment vind je er alle informatie over de woningen zelf en de v.o.n.-prijzen per bouwnummer.

Digitale Informatieavond
In januari worden de plannen door architect, gemeente en BAM Wonen gepresenteerd.Vanwege de coronamaatregelen vindt de informatieverstrekking over het woningbouwplan digitaal plaats. Om deel te kunnen nemen aan deze avond dien je je vooraf aan te melden via het emailadres: sterrendael@bam.com. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging en link voor de digitale informatieavond. De exacte datum wordt gepubliceerd in 't Waekblaad.

Meer informatie
Een goede voorbereiding is het halve werk. Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of je financiële situatie? Neem contact op met onze makelaar, zij staan je graag te woord met advies en informatie.

  • Nieuwsbrief 10 december 2020 – stand van zaken

“Sterrendael, ruimtelijk wonen”

Contactgegevens Sterrendael

Marc Merry Makelaardij
Makelaar

Marc Merry Makelaardij