Nieuwsbrief april 2021 - 8 april start verkoop

Geplaatst op 27-10-2021

Binnenkort start de verkoop van het nieuwbouwproject Sterrendael, dat bestaat uit 19 nieuwbouwwoningen en een vrije kavel in Echt. De woningtypes variëren van vrijstaande en halfvrijstaande woningen van circa 140 m² tot enkele levensloopbestendige woningen van circa 110 m². Een ding hebben alle woningen gemeen: ze hebben een kwalitatief hoog afwerkingsniveau en zijn zeer energiezuinig en dus klaar voor de toekomst!

8 april aanstaande (online) start verkoop
Momenteel werken we aan de laatste voorbereidingen zodat we op donderdag 8 april a.s. (in de loop van de dag) de definitieve verkoopdocumentatie online beschikbaar kunnen stellen. Vanaf dat moment is het mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers. Bekijk de projectwebsite om alvast nader kennis te maken met de woningen.

We informeren je graag alvast over de verkoopprocedure

De verkoop start donderdag 8 april 2021. Vanaf dan is de complete verkoopsite, de prijslijst, verkooptekeningen, koperskeuzenlijsten en overige relevante informatie beschikbaar op de website.

Je kunt inschrijven voor bouwnummer(s) van je voorkeur. Dit gaat middels een online inschrijfformulier. Hiervoor krijg je automatisch een email toegestuurd.

Online inschrijven kan tot en met maandag 19 april 2021. Daarna zullen we de woningen toewijzen op basis van voorkeuren (indien nodig kan het zijn dat er geloot gaat worden). We proberen een optimale verdeling van de kavels te krijgen. Om zoveel mogelijk kans te maken op een woning is het raadzaam meerdere voorkeuren aan te geven.

Na toewijzing worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar.

Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie van 2 weken. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is altijd onder de ontbindende voorwaarden van financiering.

Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.

Het is dus niet mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de woningen. Deze worden verstrekt na inschrijving.

Na de aankoop van de woning word je uitgenodigd door de woonadviseur van Homestudios. Zij begeleidt je bij het meer-/minderwerktraject.

 

Meer informatie en advies
Heb je na het doornemen van de online verkoopdocumentatie nog vragen?
De betrokken makelaar staat voor je klaar om persoonlijk toelichting te geven en vragen te beantwoorden! Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of je financiële situatie? Neem dan nu al contact op met de makelaar, zij staan je graag te woord met advies en informatie.

  • Nieuwsbrief april 2021 - 8 april start verkoop

“Sterrendael, ruimtelijk wonen”

Contactgegevens Sterrendael

Marc Merry Makelaardij
Makelaar

Marc Merry Makelaardij