Nieuwsbrief december 2021

Geplaatst op 11-01-2022

De eerste stappen in de realisatie van project Sterrendael zijn gezet! In deze nieuwsbrief geven we je graag een korte update én kijken we vooruit naar het nieuwe jaar.

De bouwplaats in beeld
De bouw verloopt voorspoedig! De grondwerkzaamheden zijn afgerond en de funderingen gereed. De eerste contouren van de woningen zijn nu zichtbaar; een prachtig gezicht. Verder liggen alle begane grondvloeren én de verdiepingsvloeren (op de eerste verdieping) van een aantal woningen.

Wonen in Sterrendael
Heb jij altijd al willen wonen op een bijzondere en ruime pek? Alle woningen zijn reeds verkocht echter er is nog één bouwkavel beschikbaar, met een perceeloppervlakte van maar liefst 862m². Voor meer informatie neem direct contact op met de makelaar. Voor meer info bekijk de website.

Vooruitblik nieuwe jaar
Wanneer de verdiepingsvloeren (op de eerste verdieping) voor alle woningen zijn geplaatst, worden de binnenspouwbladen (gevels) op de begane grond aangebracht. De spouwbladen worden opgebouwd met kalkzandsteenblokken. Als de werkzaamheden op de bouwplaats volgens planning verlopen, verwachten we te starten met de opleveringen in het derde kwartaal van 2022 (dit blijft echter een voorlopige prognose waaraan geen rechten kunnen worden ontleend).

Sluiting tijdens de kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie geniet het uitvoeringsteam van een welverdiende pauze om daarna weer vol energie aan de slag te gaan. Ook BAM Wonen is vanaf vrijdag 24 december tot en met vrijdag 31 december gesloten. Vanaf maandag 3 januari 2022 staan wij weer voor je klaar.

Op naar een voorspoedig nieuw (bouw) jaar!

 

kerstgroet

  • Nieuwsbrief december 2021

“Sterrendael, ruimtelijk wonen”

Contactgegevens Sterrendael

Marc Merry Makelaardij
Makelaar

Marc Merry Makelaardij